Juni 2015Virksomhederne efterspørger i stigende omfang professionel assistance i forbindelse med igangværende vækst og forandring. 
Det har i første halvår 2015 medført en betydelig aktivitetsfremgang hos Nextt. Da vi samtidigt har fået klare signaler fra vore kunder om yderligere aktiviteter, er vi i færd med at styrke vor organisation med erfarne konsulenter – i både Aarhus og København.
Vi har derfor i Aarhus valgt at gøre brug af muligheden for et større og bedre domicil for de 3 forretningsenheder i Nextt Management – Interim, Consulting og Recruitment.
1. juni 2015 flyttede vi ind på adressen Viengevej 100, Risskov. Maj 201521. og 22. maj afholdte Nextt Managment i København den årlige international Partnerkonference i SMW (Senior Management Worldwide).
På konferencen blev Kina optaget som nyt land ved TOTALL Management Solutions og ved samme lejlighed blev også¨Penna Executive Interim nyt medlem for UK.
Partner sammenslutningen består nu af 16 lande med associeret aftaler over det meste at verden..
 


Marts 2015


Nextt Management - vært ved netværksmøde i TPV Jylland/Fyn

5. marts 2015 blev der afholdt netværksmøde i TPV (Topledere På Vej) – med Nextt Management som vært. Programmet havde ud over gensidig inspiration også fokus på – ”hvad er et godt netværksarbejde”, ”selverkendelsen som nøgle til ny fokusering”, ”intelligente spørgsmål/refleksioner og relevante problemstillinger/udfordringer i ”kaffe-møde” kontakten til nye virksomheder/relationer”.  Januar 2015

Nextt Management og Nextt Recruitment er flyttet i nyt og større kontorhus i det nordlige Aarhus på Brunbjergvej 1, 8240 Risskov tæt på motorvejssystemet.


3. september 2014


Nextt Management introducerer i dag en ny og opdateret website.

Her kan læserne blive opdateret omkring aktiviteterne i Nextt og få indsigt i vores ydelser.
Vi har også benyttet lejligheden til at ajourføre vores Consulting ydelser så de indeholder StrategiFokus produktet  og konsulentydelsen Kapitalfremskaffelse.

Vi håber at vore læsere tager godt imod den nye website, og ellers modtager vi gerne gode råd og konstruktiv kritik.   


25. oktober 2012

JP Artikel -  Små sko i de stores fodspor


23. september 2012

Politiken artikel -  Lejesoldater på chefgangen