Torben Hvashøj

Direktør & Partner

Mobil +45 5130 2530

Mail thp@nextt.dk

Torben har siden 2001 været selvstændig først indenfor Consulting og efterfølgende indenfor Interim Management og Executive Recruitment. Ud over at være ansvarlig for ledelsen af Nextt Managements netværk af Interim Managers, Business Partnere samt rekruttering af bestyrelsesmedlemmer, er Torben Hvashøj i Danmark og Internationalt den primære kontakt vedrørende Interim Management opgaver. Torben Hvashøj har supplerende kompetencer inden for ledelsesrådgivning, strategi, bestyrelsesarbejde, og har selv fungeret som interim direktør. Har læst cand. merc. og tidligere været ansat i karrierestillinger hos IBM, Telenor (tidl. Sonofon), Jyllands-Posten og Partner i Pluss Leadership.

Christian Hvashøj Schaarup

Direktør & Partner

Mobil +45 2683 9938

Mail chs@nextt.dk

Christian har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som investor, bestyrelsesmedlem, selvstændig, leder og forretningsudvikler I en lang række virksomheder. Christian besidder en veludviklet evne til at forstå virksomhedernes udfordringer og med sin strategiske forståelse skabe og implementere solide løsninger der har skabt markant vækst. Han har senest arbejdet som forretningsudvikler og investor for Skandinaviens førende accelerator og seed-investor, Accelerace Management. Christian har tidligere arbejdet som interim manager, haft egen konsulentforretning og haft karrierestillinger hos Arla Foods og DONG Energy. Christian har en HD i Organisation og ledelse og har løbende suppleret med MBA fag, kurser og certificeringer inden for HR, strategi og bestyrelsesarbejde.

Claus Jordan

Partner

Mobil +45 7172 2909

Mail cj@nextt.dk

Claus Jordan har en +25 år lang karriere bag sig indenfor IT-branchen. Claus har overvejende haft ledende stillinger på direktør og C-level niveau - med fokus på ledelse, salg og marketing, virksomhedsstrategi og forretningsudvikling. Claus har en bred global såvel som national erfaring og har tidligere boet 10 år i udlandet henholdsvis i England og USA. Igennem årene har Claus beskæftiget sig med et stort udvalg af virksomheder indenfor bank, handel, industri og service – og har herigennem opbygget et bredt funderet erfaringsgrundlag omkring forretningskritiske/strategiske- og ledelsesmæssige/organisatoriske forhold. Claus har en Bachelor i Business Administration og Strategi og har løbende suppleret med videreuddannelse på MBA-niveau. Desuden har Claus stor erfaring og interesse i mennesker og lederudvikling og har gennemført adskillige kurser med fokus på den moderne organisation/leder.

Find us here

Nextt Management have offices in both Copenhagen and Aarhus.

Nextt Management A/S

Dampfærgevej 27-29, 5. sal,
DK-2100 København Ø

Nextt Management A/S

Ravnsøvej 52
DK-8240 Risskov