Dine data

Som en del af Nextt Managements kandidatnetværk vil personlige data udelukkende blive delt mellem kandidater
og relevante virksomheder med henblik på aktuelle opgaver. Data vil ikke, foruden vores teknologiske samarbejdspartnere*, blive delt med 3. part.

Nextt Management opbevarer dine data i op til et år, efter gældende lov om dataopbevaring.

Løbende genaktivering

Du vil løbende blive bedt om at genaktivere og/eller opdatere dine data, således at vi sikrer, at dine oplysninger hos Nextt Management er ajourførte.

Når du er en del af Nextt Managements kandidatnetværk vil du automatisk modtage mails fra os med aktuelle interimopgaver. Ønsker du ikke længere at modtage mails, vil du blive slettet som kandidat i netværksdatabasen.

Ønsker du ikke længere at være en del af Nextt Managements kandidatnetværk, så kan du til hver en tid afmelde dig ved at skrive til chs@nextt.dk, hvorefter alle dine data vil blive slettet indenfor 5 hverdage.

Sikkert og fortroligt

Alle data opbevares sikkert og fortroligt i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning.

*teknologiske samarbejdspartnere og databehandlere hos Nextt Management omfatter bl.a. mailudbyder, CRM udbyder, regnskabssystem mv. Alle disse samarbejdspartnere fungerer som databehandlere og Nextt Management har databehandleraftaler med alle disse leverandører.

Om Nextt

Med stort kendskab til og mange års succesfuld erfaring med at løse udfordringer i dansk erhvervsliv er vi godt klædt på til at indgå i en konstruktiv dialog omkring løsning af opgaverne.

Vi sikrer, at vore kunder får den bedste løsning inden for den kortest mulige tid.

Opstartsmøde indenfor 24 timer
Vi leverer mere end du kan forvente
Kompetence og erfaring siden 2003
Internationalt partnerskab
Rette leder på plads indenfor 10 dage